Vragen? Bel vrijblijvend 06 - 16044002

Wie ik ben
En wat ik doe

Leuk u te ontmoeten...

Ik help graag uw online totaalplaatje te realiseren.

Samen gaan we op zoek naar uw ideale online totaalplaatje. Graag denk ik met u mee over: uitstraling, conversie, marketing en andere belangrijke aspecten die uw online totaalplaatje compleet maken. Samen bekijken en bespreken we uw wensen. 'Wat heeft u nu eigenlijk echt nodig? '

Homanict maakt websites voor zowel bedrijven als particulieren. Iedere dag ben ik bezig om nieuwe trends te ontdekken. Om tot een totaalplaatje te komen maak ik gebruik van verschillende methodes. Ik kan u een volledig unieke website aanbieden inclusief webhosting, domeinnaam, huisstijl, teksten en diverse (handige) tools.

De missie.

Homanict heeft als missie om alle ondernemers van een passend online totaalplaatje te voorzien. Met de nieuwste technieken en een creatieve blik op problemen, creëer ik samen met u, één juiste oplossing. Graag ga ik met u in gesprek om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Een afspraak is altijd vrijblijvend. Met een warme kop koffie of thee.


 

Hallo! Leuk u te ontmoeten. Mijn naam is Bas Homan, 18 jaar en gedreven door het internet. Met Homanict maak ik websites voor zowel bedrijven als particulieren. Iedere dag ben ik bezig om mijzelf verder te ontwikkelen. Momenteel ben ik in staat tot het ontwikkelen van volledig goed functionerende en professionele websites. Meer weten? Neem een kijkje op het portfolio of bekijk mijn persoonlijke website.

Heeft u nog vragen?

Graag ga ik met u in gesprek!


Even bellen?
Persoonlijk contact is de eerste stap naar een succesvolle samenwerking. Bel nu, straks of wanneer het u uitkomt naar 06 - 16044002